Gornje Polje: Leš svinje bačen u Zetu

13618111_269618926731486_986637640_n
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 07.07.2016. u 20:11

Užasan prizor mrtve svinje dočekao je juče popodne djecu iz mjesta Brod, u Gornjem Polju, kada su pošli do obližnjeg kupališta na Zeti gdje svakodnevno provode po nekoliko sati.  

Čitalac koji je našem portalu posalo fotografiju kazao nam je da je leš svinje počeo već i da se raspada zbog čega su odlučili da ga izvuku na obalu kako ne bi dodatno zagađivao vodu.

On dodaje da nijesu zvali nikog od nadležnih te da ne znaju kako da postupaju sa lešom pa traže od nadležnih da hitno reaguju jer su zabirnuti zbog moguće zaraze.

Kako nam je čitalac objasnio, neko je bez sumnje pokušao da se leša otarasi bacivši ga u rijeku pošto su ga prethodno pronašli upakovanog u vreći iz koje se nazirala glava. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije i osam nikšićkih sveštenika pravosnažno su oslobođeni optužbi da su 2020. godine kršili naredbe Ministarstva zdravlja o sprječavanju širenja opasne zarazne bolesti kada su se na Trgu Šaka Petrovića okupili i skupa sa građanima obavljali vjerski obred - litiju, ulicama grada.