Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Građani Nikšića dobili besplatan internet u centru grada

wi-fi-01
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.02.2021. u 10:22

Prateći savremene trendove digitalne tehnologije, ali prije svega potrebe  građana, Opština Nikšić obezbijedila je besplatno korišćenje interneta u užem centru grada, saopšteno je iz lokalne uprave.

Kako su kazali, free Wi-Fi signal biće dostupan na Trgu Slobode, u Ulici Njegoševoj od zgrade Opštine do raskrsnice sa ulicama Josipa Sladea i Lazara Sočice, Ulici Josipa Sladea, Lazara Sočice, Manastirskoj, Novaka Ramova, Karađorđevoj, Ulici Novice Cerovića, Pete proleterske brigade, Jovana Cvijića, Narodnih heroja i Vardarskoj ulici, sa neograničenim protokom podataka tokom 24 časa.

"Vjerujemo da će naši građani biti zadovoljni, jer će na ovaj način imati besplatan pristup internetu tokom cijelog dana u užem gradskom jezgru. Opština Nikšić će i u narednom periodu biti posvećena stvaranju uslova za pristup elektronskim komunikacionim uslugama pod jednakim uslovima za  sve građane i posjetioce našeg grada", kaže se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.