Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Grobari Nikšić“: Voljeli bismo da nam neko objasni u čemu je problem, propao je navijački spektakl

viber_slika
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2015. u 16:15

Sutjeska – Partizan, košarkaški spektakl u najavi, meč koji se čekao od početka sezone, ali meč koji će navijački na kraju biti „osakaćen“ u svakom smislu. 

Danas je zvanično odlučeno, u Sportski centar niko neće moći da uđe sa navijačkim obilježjima, a „Grobarima“ je čak i zabranjen ulaz.

Nikšić je uvijek imao veliki broj navijača Partizana, a već nekoliko godina ima i organizovanu grupu “Grobari Nikšić”, koja svoj voljeni klub prati redovno na utakmicama ,kako u Srbiji, tako i širom Evrope. No, odluka da im se zabrani ulaz izavala je danas pravi revolt kod njih.

“ Do sada nismo nigdje imali problema da bodrimo voljeni tim, i svuda su nam izlazili u susret na svim gostovanjima osim u Podgorici prošle godine. Da napomenemo da je prije meča Sutjeske i Crvene Zvezde u slobodnoj prodaji bilo pušteno preko 3000 karata. Meč između Sutjeske i našeg Partizana je trebalo da bude navijački spektakl prije svega, a sada je veliko pitanje šta će od svega biti. Voljeli bi smo da nam neko objasni u čemu je problem da bodrimo svoj tim”, reakcija je navijačke grupe “Grobari Nikšić”, koja je najbrojnija i najorganizovanija grupa navijača Partizana u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nikšićka policija je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (47) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.