„Grobari Nikšić“: Voljeli bismo da nam neko objasni u čemu je problem, propao je navijački spektakl

viber_slika
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2015. u 16:15

Sutjeska – Partizan, košarkaški spektakl u najavi, meč koji se čekao od početka sezone, ali meč koji će navijački na kraju biti „osakaćen“ u svakom smislu. 

Danas je zvanično odlučeno, u Sportski centar niko neće moći da uđe sa navijačkim obilježjima, a „Grobarima“ je čak i zabranjen ulaz.

Nikšić je uvijek imao veliki broj navijača Partizana, a već nekoliko godina ima i organizovanu grupu “Grobari Nikšić”, koja svoj voljeni klub prati redovno na utakmicama ,kako u Srbiji, tako i širom Evrope. No, odluka da im se zabrani ulaz izavala je danas pravi revolt kod njih.

“ Do sada nismo nigdje imali problema da bodrimo voljeni tim, i svuda su nam izlazili u susret na svim gostovanjima osim u Podgorici prošle godine. Da napomenemo da je prije meča Sutjeske i Crvene Zvezde u slobodnoj prodaji bilo pušteno preko 3000 karata. Meč između Sutjeske i našeg Partizana je trebalo da bude navijački spektakl prije svega, a sada je veliko pitanje šta će od svega biti. Voljeli bi smo da nam neko objasni u čemu je problem da bodrimo svoj tim”, reakcija je navijačke grupe “Grobari Nikšić”, koja je najbrojnija i najorganizovanija grupa navijača Partizana u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.