Humanitarna akcija prikupljanja novogodišnjih paketića

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 09.12.2022. u 12:35
Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

“Danas smo pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica. Ova akcija se organizuje tradicionalno u nadi da nijedno dijete ne dočeka praznike bez poklona. Plan je da da 3000 mališana iz cijele Crne Gore dobiju novogodišnji paketić. Građani i društveno odgovorne kompanije mogu se priključiti ovoj akciji od danas, 9. decembra do 25. decembra. Zainteresovani koji žele da doniraju slatkiše mogu se javiti na broj Fondacije 068/042-427. Oni koji hoće da uplate novac mogu to uraditi preko žiro računa: 520-9194-41”,  izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Došen je pozvala građane da zajedničkim snagama uljepšaju novogodišnje i božićne praznike djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti da im priušte praznični poklon.

“Nadam se da će građani i ovoga puta pokazati solidarnost i humanost. Svi zainteresovani mogu sami napraviti novogodišnji paketić, čiji će sadržaj činiti nekoliko kesica slatkiša, slaniša i sokića. Građani mogu napisati i neku lijepu poruku za djecu, vjerujemo da će im značiti. Ukoliko je neophodno da članovi volonterskog kluba dođu po poklon, mogu nas kontaktirati putem telefona, društvenih mreža ili mejla, zaključila je Došen.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.
  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.