Identifikovana osoba koja je bacila u kontejner vijenac Marka Kovačevića, podnijeće prekršajnu prijavu

Kovačević juče prilikom polaganja vijenca/Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 14.07.2023. u 15:20
Nikšićka policija identifikovala je LJ. K. (44), koja je juče sa spomenika Kralju Nikoli sklonila vijenac i bacila ga u kontejner i protiv te osobe biće podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
U saopštenju se navodi da je juče, povodom proslave dana Dana državnosti 13. jula, predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević položio vijenac na spomenik Kralju Nikoli na Trgu slobode.

„Vijenac je u toku dana od strane tada nepoznatog lica skolonjen, a zatim nagažen i bačen u kontejner, pri čemu je ta radnja fotografisana i objavljena na jednoj društvenoj mreži“, naveli su iz policije.

Dodaju da je lice u kratkom roku identifikovano, te su od Lj.K. prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja, a ona prekršajno odgovarati zbog prekršaja iz gore navedenog Zakona.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.