Identifikovano 13 osumnjičenih za napad ispred Skupštine

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 14.12.2022. u 14:00
Uprava policije saopštila je da su do sada identifikovali 13 osoba za koje se sumnja da su izazvali incidente ispred zgrade Skupštine Crne Gore u ponedjeljak veče, tokom protesta "Ima nas".

“Službenici Uprave policije u odnosu na događaj ispred zgrade Skupštine Crne Gore od 12. decembra, kada je na policijske službenike, ali i na štićeni objekat – Skupštinu Crne Gore, izvršen organizovani napad od strane više lica, preduzimaju sve mjere u cilju identifikacije izvršilaca eventualnih krivičnih djela i prekršaja”, navode u saopštenju.

Do sada je identifikovano 13 osoba – F.K., M.V., Đ.I., M.P. iz Podgorice, M.V. iz Danilovgrada, M.K. i V.I. iz Kotora, R.K. iz Herceg Novog, R.V. sa Cetinja, D.Ć. sa Žabljaka, A.H. iz Berana, E.G. iz Nikšića i A.P. iz Plava.

“Od njih su prikupljena obavještenja, te se preduzimaju dalje aktivnosti u saradnji sa tužiocem iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici koji će izvršiti pravne kvalifikacije djela”, dodaju u saopštenju.

Pripadnici policije će nastaviti sa preduzimanjem aktivnosti u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja i identifikacije svih počinilaca.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.