Inženjeri iz Opštine uspješno završili obuku na AutoCAD-u

slika_5_opst
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.12.2015. u 14:32

Misija OEBS-a u Crnoj Gori organizovala je i finansirala obuku za 20 zaposlenih inženjera iz Opštine Nikšić za korišćenje AutoCAD-a.

Riječ je o sofisticiranom projektantskom alatu univerzalne namjene koji podržava dvodimenzionalno projektovanje kao i trodimenzionalno modeliranje kompleksnih objekata.

Obuku u trajanju od mjesec dana prošlo je 20 zaposlenih a za potrebe održavanja predavanja, JU Prva srednja stručna škola Nikšić je bez novčane naknade ustupila savremenu informatičku učionicu sa neophodnom pratećom opremom.

Ovaj vid organizovanih treninga samo je dio aktivnosti koje Opština Nikšić sprovodi u cilju jačanja sopstvenih kapaciteta. U planu je organizacija sličnih obuka kroz angažovanje eksperata iz različitih oblasti na osnovu identifikovanih potreba lokalne uprave.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.