Izbjegavati putovanja u najtoplijem dijelu dana

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 09.07.2016. u 08:32

Na crnogorskim putevima uslovi za vožnju jutros su povoljni, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore i savjetovali vozačima da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. 

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog radova na rekonstrukciji puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Šavnik – Žabljak, na ulaz u Žabljak, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i od 13 do 15 sati.

Do 1. septembra, od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim motornim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Sabraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – 

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na putu Cetinje – Ivanova korita saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, zbog održavanja međunarodne brdske trke “Lovćen 2016”, od osam do 16 sati.

Na relaciji Luka Bar-Podgorica-Nikšić-Krnovo, saobraćaj će, do završetka prevoza vjetroturbina, povremeno biti prekinut. Konvoj će se kretati u pravcu policije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).