Izmjerite šećer u krvi i krvni pritisak i pomozite Vuku

1
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 08.06.2018. u 08:58

Prikupljanje sredstava za pomoć u liječenju trogodišnjeg Vuka Mitrovića nastavljeno je danas na Trgu, ispred apoteke Uniprompharm.

U današnjoj akciji koja će trajati do popodnevnih časova, naši sugrađani mogu da izvrše kontrolu šećera u krvi i mjerenje krvnog pritiska. Na pomenutom mjestu postavljena je kutija tako da sugrađani mogu donirati novac, shodno mogućnostima.

Vuk je rođen u julu 2015. godine prije vremena i sa nepunih 1,5 kg smješten je na neonatologiju. Sa tri i po mjeseca došao je kući ali ubrzo mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza i počinje ići na fizikalne terapije i raditi na oporavku.On je veoma veselo dijete, ali još uvijek samostalno ne priča, ne sjedi i ne hoda. Preporučeno mu je liječenje matičnim ćelijama u Turskoj za koje je neophodno prikupiti 33.900 eura, a trenutno nedostaje još 4.300 eura.

U prikupljanju preostalog novce možete pomoći slanjem SMS-a tako što ćete upisati 20 i poslati na 14543, uplatom na žiro račun 520-38802-69 ili devizni račun 520042000000877474.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.