Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Javna rasprava o kontroli populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 14.02.2024. u 08:15
Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Nikšić organizuje javnu raspravu na temu „Nacrt programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.-2029. godine“

„Pozivaju se zainteresovani predstavnici privrednih društava, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, preduzetnici i građani da uzmu učešće u razmatranju Nacrta programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.- 2029. godine“, istakli su iz Opštine.

Javna rasprava će se održati u periodu od 7. do 21. februara 2024. godine, dok će se centralna javna rasprava održati 21. februara ove godine u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 12 časova.

Sa tekstom Nacrta programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.-2029. godine, zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, VII sprat kancelarija br. 5, svakog radnog dana od 12 do 14 časova kao i na web stranici Opštine Nikšić www.niksic.me.

Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na tekst Nacrta programa mogu se saopštiti usmeno ili u pisanoj formi Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, kao i na email Sekretarijata [email protected].

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

4

  1. – plate za 2 novouposlena komunalna policajca…………..……………………………………20.000,00€

   cime su to zasluzili? mozemo li znati koliko su kazni ispisali do sada za napustanje pasa i kakve su kazne u pitanju?

 1. Who let the dogs out

  Kad ne umijete da rijesite problem, formirate komisiju i organizujete javnu raspravu, to jest delegirate ga gradjanima i NVO sektoru.

 2. Starac Fočo od stotinu ljeta

  Bravo,odlicno ste ispunili predizborna obecanja o rjesavanju deponije i pasa lutalica.Bravo,majstori!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sindikalci su i ranije saopštavali da bi organizatori, odnosno 47 članova glavnog odbora, koji su činili i štrajkački odbor, u slučaju sudske odluke da je štrajk organizovan nezakonito mogli da dobiju i otkaz.
Četiri lica su procesuirana zbog krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, te izvršeni pretresi na više lokacija u Nikšiću u okviru višemjesečne istrage pod kodnim nazivom "Drivers", saopšteno je iz Uprave policije.