Javni poziv za OSI: Servis psiho-socijalne podrške

NVO “Mozaik”
 • Autor onogost.me
 • 10.12.2022. u 14:39
NVO "Mozaik" Nikšić pozvao je sve osobe sa invaliditetom (OSI) sa teritorije Nikšića da se prijave i budu korisnici servisa psiho-socijalne podrške koji to udruženje sprovodi u cilju osnaživanja OSI, kako bi im se olakšala integracija u lokalnoj zajednici. 

Servis, kako objašnjavaju podrazumijeva: organizovanje grupnih psiholoških i socijalnih radionica; pružanje individualnog psihološkog i socijalnog savjetovanja.

“Servis će biti dostupan za sve zainteresovane OSI, ali i za članove njihovih porodica tokom sedam mjeseci. Radionice i individualna savjetovanja vode licencirana psihoterapeutkinja i sociološkinja, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa OSI”, navodi se u saopštenju.

Projekat se realizuje u okviru grant projekta “Jačanje otpornosti starijih i lica sa invaliditetom tokom Covid-19 virusa i budućih kriza” kojim koordinira @crvenikrstcrnegore, a koji se sprovodi sa @red_cross_serbia, uz finansijsku podršku Evropske unije, Austrijske agencije za razvoj i austrijskog Crvenog krsta. 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.