Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

JP ”Vodovod” organizuje radionicu o poboljšanju kvaliteta vodosnabdijevanja

vodovod
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2016. u 13:29

JP ''Vodovod i kanalizacija'' Nikšić u petak, 26. februara u hotelu ‘’Marshal’’organizuje treću, završnu radionicu na temu ,,Projekat Drinkadria: Iskustva i ostvareni rezultati u upravljanju gubicima u vodovodnim sistemima. Primjeri dobre prakse u Crnoj Gori i regionu’’.

‘’Osnovni cilj radionice je prezentacija realizovanih aktivnosti i ostvarenih rezultata u Nikšiću kroz implementaciju navedenog projekta i razmjena iskustava i znanja sa predstavnicima relevantnih institucija i organizacija iz oblasti vodosnabdijevanja iz Crne Gore i regiona’’, najavljuju iz JP ”Vodovod i kanalizacija”.

Ova radionica se održava u okviru implementacije međunarodnog projekta ‘’Umrežavanje za bezbjedno vodosnabdijevanje u jadranskoj regiji – DRINKADRIA’’, koji je započet 1. novembra 2013. godine.

‘’Ukupan budžet projekta, opredijeljen za rješavanje izazova i problema u prekograničnom snabdijevanju, ali i za unapređenje vodovodnih sistema kroz ulaganje u infrastrukturu i borbu protiv prekomjernih gubitaka, iznosi 6.643.648,36 eura. Od te sume, Vodovodu Nikšić za sprovođenje svojih aktivnosti, odobreno je 393.000 eura’’, navode iz Vodovoda.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.