JP ”Vodovod” organizuje radionicu o poboljšanju kvaliteta vodosnabdijevanja

vodovod
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2016. u 13:29

JP ''Vodovod i kanalizacija'' Nikšić u petak, 26. februara u hotelu ‘’Marshal’’organizuje treću, završnu radionicu na temu ,,Projekat Drinkadria: Iskustva i ostvareni rezultati u upravljanju gubicima u vodovodnim sistemima. Primjeri dobre prakse u Crnoj Gori i regionu’’.

‘’Osnovni cilj radionice je prezentacija realizovanih aktivnosti i ostvarenih rezultata u Nikšiću kroz implementaciju navedenog projekta i razmjena iskustava i znanja sa predstavnicima relevantnih institucija i organizacija iz oblasti vodosnabdijevanja iz Crne Gore i regiona’’, najavljuju iz JP ”Vodovod i kanalizacija”.

Ova radionica se održava u okviru implementacije međunarodnog projekta ‘’Umrežavanje za bezbjedno vodosnabdijevanje u jadranskoj regiji – DRINKADRIA’’, koji je započet 1. novembra 2013. godine.

‘’Ukupan budžet projekta, opredijeljen za rješavanje izazova i problema u prekograničnom snabdijevanju, ali i za unapređenje vodovodnih sistema kroz ulaganje u infrastrukturu i borbu protiv prekomjernih gubitaka, iznosi 6.643.648,36 eura. Od te sume, Vodovodu Nikšić za sprovođenje svojih aktivnosti, odobreno je 393.000 eura’’, navode iz Vodovoda.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pad temperature, uz povremenu kišu i pljuskove, očekuje se od večeras u Crnoj Gori. U višim planinskim predjelima na sjeveru, kiša će kratkokrajno preći u susnježicu i snijeg.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.