Kako poboljšati zaštitu interesa vlasnika ugostiteljskih objekata tokom policijskih racija

policija
Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 05.12.2022. u 17:16
Savjet za građansku kontrolu rada policije je inicirao konsultacije sa Upravom policije i njenim odgovarajućim sektorima o tome kako da se poboljša zaštita interesa vlasnika ugostiteljskih objekata tokom sprovođenja policijskih racija.

“Savjet podržava i prepoznaje značaj, opravdanost i korisnost racija za sprječavanje izvršenja različitih krivičnih djela i prekršaja. Takođe, Savjet razumije da može nastati i šteta usljed nenaplaćenih usluga od strane gostiju tokom sprovođenja ove kriminalističko taktičke radnje kojom se privremeno ograničava sloboda kretanja, ali i izdaju naređenja o momentalnom napuštanju ugostiteljskog objekta”, navodi se u saopštenju Savjeta.

Kazali su da su o svojoj inicijativi, zasnovanoj na pritužbama ugostitelja, obavijestili i udruženja ugostitelja.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.