Klub dobrovoljnih davalaca krvi EPCG prikupio 24 jedinice krvi

slika_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.12.2015. u 12:08

Dobrovoljni davaoci krvi Elektroprivrede Crne Gore, u okviru posljednje ovogodišnje akcije, juče su u Nikšiću prikupili 24 jedinice dragocjene tečnosti. 

„Akcija je ispunila očekivanja, jer se odazvao jedan broj ljudi koji su prvi put darivali krv za nepoznatog primaoca, a dobra činjenica je i to što je prikupljen i znatan broj jedinica rijetkih krvnih grupa, od posebne važnosti u susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, kada je povećana potreba za dragocjenom tečnošću“, stoji u saopštenju Kluba DDK EPCG

Inače, Klub Elektroprivrede Crne Gore, samostalno ili sa partnerskim klubovima, organizuje godišnje desetak akcija dobrovoljnog darivanja krvi u okviru kojih se prikupi više od 350 jedinica životne tečnosti, a tako je bilo i tokom ove godine.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.