Kod Nikšićanina pronađena puška sa optičkim nišanom

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 14.03.2023. u 13:07
Policija je, prilikom pretresa kuće Nikšićanina M.Ć. (38), pronašla pušku "Zastavu M 48" sa optičkim nišanom u ilegalnom posjedu.

Oružje je upućeno u Forenzički centar u Danilovgradu na potrebna vještačenja, te je sa svim upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela.

Pripadnici nikšićke policije, kako je saopšteno, postupali su na osnovu operativnh saznanja, a po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Nikšiću.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić u kontinuitetu realizuju pojačane planske aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana”, saopšteno je iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
  Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.