Kompjuter, monitor i tastatura za OŠ “Dušan Bojović”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 07.10.2022. u 11:16
Povodom Dječije nedjelje, Dana nastavnika i prijema prvaka u Dječji savez, predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović danas je obradovao kolektiv i djecu iz OŠ "Dušan Bojović" poklonivši im kompjuter, monitor i tastaturu.

Na ovaj način Savjet MZ, kako kaže Radulović, nastavlja da obezbjeđuje sve potrebne uslove za oko 320 djece koji pohađaju nastavu u ovoj školi, a u zadnjih godinu dana školi su donirani kompjuteri, interaktivne table, projektor.

“Današnja aktivnost je nastavljena obilaskom učenika prvog i drugog razreda, njihovih roditelja i nastavnika, nedavno otvorenog Muzeja gusala i etno instrumenata i župskog Manastira sv. Luke. Od strane narodnog guslara Milana Filipovića gosti su upoznati kako je potekla ideja da podigne ovu zadužbinu, njenom budućem značaju, a nije izostalo ni Milanovo guslanje što je oduševilo sve posjetioce”, naveo je Radulović.

On je kazao da je lijepa simbolika da prvi posjetioci muzeja budu najmlađi učenici škole, jer kroz ovakve aktivnosti, naglašava, treba da se upoznaju sa našom istorijom i tradicijom.

“To je jedini put da na pravi način razvijaju privrženost svom zavičaju, svojoj državi Crnoj Gori”, dodao je on.

Roditelji i nastavnici su zahvalili na pažnji koju Savjet MZ Župa poklanja njihovoj djeci i školi.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.