Koncert za korisnike Doma starih ,,Nikšić”

Dom starih Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 04.11.2023. u 19:12
U svečanoj sali JU Dom starih ,,Nikšić” sinoć je upriličen nezaboravan koncert za korisnike i osoblje Doma.

„Korisnicima je napravljen ugođaj sa interesantnim programom sa željom da jedan dan u Domu starih bude drugačiji od ostalih“, saopštili su iz Doma starih „Nikšić“.

Svi prisutni imali su priliku da uživaju u repertoaru koji su za njih izvodili estradni umjetnici Zoran Džiknić, Dejan Škuletić i Novak Laketić.

“Vjerujemo da smo našim korisnicima priredili divno veče, oplemenjeno čarolijom muzičkih tonova. Ovakvo humanitarno muzičko veče mogu prirediti samo ljudi velikog srca, koji saosjećaju s našim starijima i zato im se najljepse zahvaljujemo.  Takođe se na tehničkoj podršci zahvaljujemo i JU “Zahumlje””, poručila je v.d. direktorice Jelena Banjević.

Atmosfera na koncertu bila je sjajna i ostaće zapamćena među korisnicima, koji su s ushićenjem dočekali i ispratili svoje goste.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).