Kovačević ignoriše pozive: Župljani prijete blokadom odvoza rude

pobjeda.me
 • Autor onogost.me
 • 19.08.2023. u 13:47
Zbog ignorisanja lokalne uprave u Nikšiću i nerješavanja njihovih egzistencijalnih problema Župljani su danas na sat, blokirali glavnu saobraćajnicu u mjestu Kratovače.

Predsjednik Opštine Marko Kovačević nije im odgovorio na brojne pozive, a protest su organizovali i prije dvije sedmice u nadi da će s gradskim ocima doći do kompromisa, da će početi rekonstrukcija glavnog puta ka Župi, da će se vodovodna mreža rekonstruisati, ulična rasvjeta poboljšati…

Zaključak s današnjeg protesta je da čekaju do narednog vikenda, a ukoliko im se i do tada niko ne obrati blokiraće i odvoz rude.

Izvor: Pobjeda

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.