Kovačević na Samitu “B40” u Atini

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 23.01.2023. u 08:27
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević prisustvuje Samitu gradonačelnika mreže balkanskih gradova, koji se održava u Atini.

“Samitu prisustvuju gradonačelnici iz svih zemalja regiona, što će doprinijeti širenju i razvijanju odnosa i jačanju zajedničkog djelovanja. Fokus samita je na razvijanju saradnje povodom klimatskih promjena i pametnih gradova, na digitalnoj transformaciji, kao i daljem unapređenju zajedničke ekonomske saradnje, urbane demokratije i na migracijama”, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Kovačević će prisustvovati bilateralnim sastancima, a takođe će i održati svoj govor danas, kada je predviđeno obraćanje i drugih gradonačelnika i predsjednika opština.

Samit gradonačelnika i predsjednika opština balkanskih gradova „B40“ počeo je 22. i trajaće do 24. januara 2023. godine.
U delegaciji sa Kovačevićem su savjetnik predsjednika Miljan Mijušković i Miloš Nenezić iz Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Povodom informacija koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama da u studentskom domu hotela „Onogošt“ već dva dana ne radi grijanje, menadžment je saopštio da je kvar otklonjen sinoć u kasnim večernjim satima i da je u to vrijeme pušteno grijanje.