Kovačević: Nove prostorije Izviđačke čete Tibor uz podršku Opštine Nikšić

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 21.12.2022. u 21:14
Rukovodstvo Opštine Nikšić sa predsjednikom Markom Kovačevićem na čelu posjetilo je Izviđačku četu Tibor i njihove nove prostorije.

Tom prilikom Kovačević je kazao da Opština Nikšić uvijek daje podršku dobrim idejama, posebno onim koje dolaze od izviđačkog pokreta, koji promoviše zdrav sportski i takmičarski duh.

Predsjednik Kovačević, upoznat od strane domaćina sa njihovim aktivnostima, ambicijama i planovima za naredni period, obišao je radni prostor kulturnog centra i izrazio zadovoljstvo zbog djelovanja jednog ovakvog sabirnog centra za mlade ljude i talente u našem gradu.

„Omladinski kulturni centar Tibor počeo je sa radom u novembru 2021. godine, a danas je dobio svoj novi prostor, u centru grada, u Ulici Novaka Ramova. Prije useljenja bilo je potrebno adaptirati jednu od najstarijih zgrada u gradu, i nakon dvomjesečnog rada naših članova danas možemo biti ponosni na jedan od najvećih i najopremljenijih omladinskih centara u Crnoj Gori. Podršku na ovom projektu pružili su Opština Nikšić, Turistička organizacija Nikšić, Ministarstvo finansija Crne Gore, Opštinska organizacija Crvenog krsta Nikšić i Savez izviđača Crne Gore“, kazali su predstavnici Tibora.

Omladinski kulturni centar Tibor je mjesto koje će i u budućnosti okupljati veliki broj kako najmlađih polaznika – od 5 do 11 godina, tako i mladih – od 12 do 18 godina, ali će biti i prostor za raznovrstan kulturno-umjetnički program, književne večeri, izložbe slika i fotografija, otvorene probe muzičkih sastava.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.