Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević: Nove prostorije Izviđačke čete Tibor uz podršku Opštine Nikšić

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 21.12.2022. u 21:14
Rukovodstvo Opštine Nikšić sa predsjednikom Markom Kovačevićem na čelu posjetilo je Izviđačku četu Tibor i njihove nove prostorije.

Tom prilikom Kovačević je kazao da Opština Nikšić uvijek daje podršku dobrim idejama, posebno onim koje dolaze od izviđačkog pokreta, koji promoviše zdrav sportski i takmičarski duh.

Predsjednik Kovačević, upoznat od strane domaćina sa njihovim aktivnostima, ambicijama i planovima za naredni period, obišao je radni prostor kulturnog centra i izrazio zadovoljstvo zbog djelovanja jednog ovakvog sabirnog centra za mlade ljude i talente u našem gradu.

„Omladinski kulturni centar Tibor počeo je sa radom u novembru 2021. godine, a danas je dobio svoj novi prostor, u centru grada, u Ulici Novaka Ramova. Prije useljenja bilo je potrebno adaptirati jednu od najstarijih zgrada u gradu, i nakon dvomjesečnog rada naših članova danas možemo biti ponosni na jedan od najvećih i najopremljenijih omladinskih centara u Crnoj Gori. Podršku na ovom projektu pružili su Opština Nikšić, Turistička organizacija Nikšić, Ministarstvo finansija Crne Gore, Opštinska organizacija Crvenog krsta Nikšić i Savez izviđača Crne Gore“, kazali su predstavnici Tibora.

Omladinski kulturni centar Tibor je mjesto koje će i u budućnosti okupljati veliki broj kako najmlađih polaznika – od 5 do 11 godina, tako i mladih – od 12 do 18 godina, ali će biti i prostor za raznovrstan kulturno-umjetnički program, književne večeri, izložbe slika i fotografija, otvorene probe muzičkih sastava.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.