Kovačević prvacima: Želim vam da steknete puno znanja, da naučite da maštate i da volite

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 04.09.2023. u 13:40
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, zajedno sa šefom kabineta Markom Perućicom, povodom početka nove školske godine, posjetio je OŠ „Ratko Žarić“.

Tom prilikom srdačno je pozdravio učenike, nastavnike i osoblje, i poželio uspješan početak školske godine i istakao važnost obrazovanja i ulogu škole u formiranju budućnosti mladih generacija.

,,Želim vam da u svom školovanju steknete puno znanja, ali osim znanja da naučite da maštate i da volite, jer kao što kaže apostol Pavle – ’Ako čitav svijet zadobijem i ako sva znanja imam, a ljubavi nemam, ništa sam’, a ja vidim da vi to već umijete. Tu su vam ljubav prenijeli i vaši roditelji, i sada ćete zajedno sa svojim drugovima naučiti da budete ljudi“, rekao je Kovačević.

Ovom prilikom Kovačević je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa Alfa centrom i njihovim zajedničkim realizovanim projektom – prvim natkrivenim parkingom za bicikle u našem gradu, koji je izgrađen u dvorištu škole, čiji je cilj promovisanje zdravih stilova života kod najmlađih.

Kovačević je dodatno najavio da će Opština i u budućnosti nastaviti raditi na unapređenju kvaliteta života mladih.

Ova posjeta predstavlja podršku lokalne uprave obrazovanju i motivaciji učenika u obrazovnom procesu kako bi postigli najbolje rezultate u narednom periodu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. U pravu si ti Masja casti mi.Taman da mastaju ,u ovoj drzavi nemaju sta drugo ni raditi samo nek su zdravo.Svakako SRECAN IM POCETAK SKOLOVANJA.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.