Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević u Goliji: Opština opredijeljena da pomogne

Čitalac Portala Onogost
 • Autor onogost.me
 • 14.03.2024. u 13:30
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević sa saradnicima stigao je u Goliju gdje obilazi sela pogođena zemljotresom, koji je rano jutros izazvao veću materijalnu štetu na tom području.

On je tom prilikom istakao da je stanovništvo opštine Nikšić bilo ujedinjeno u strahu, koji je izazavala prirodna nepogoda.

''Na svu sreću, zemljotres nije ostavio nikakave veće posljedice, pogotovo kada su ljudski životi u pitanju. Najveća šteta je pretpljena ovdje, u rejonu Golije, gdje je bio i epicentar zemljotresa'', kazao je on novinarima i dodao da Opština stoji na raspolaganju mještanima u slučaju potrebe.

Kada je u pitanju procjena štete, Kovačević je rekao da će nadležne opštinske službe obići teren, a da je Opština opredijeljena da pomogne.

''Vidjećemo kolika će biti šteta. Naše službe zadužene za procjenu štete u ovakvim prilikama obići će teren, tako da ćemo nakon nekog vremena znati koliko ćemo biti u mogućnosti da pomognemo. Najvažnije je, svakako, da smo opredijeljeni da pomognemo. Ovo su zaista prilike u kojima moramo da pokažemo da smo tu za građane, jer je to i osnova svake loklane samouprave'', naveo je Kovačević u izjavi medijima tokom obilaska.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.