Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević upriličio prijem za mlade džudiste i Anastasiju Mićović

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 03.07.2024. u 12:59
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević upriličio je prijem za džudiste Džudo kluba „Fokus“ Marka i Savu Gardaševića i Andreu Šutović iz Džudo kluba „Straševina“, koji su osvojili prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu, i za Anastasiju Mićović, učenicu OŠ „Milija Nikčević“ koja je postigla najbolji rezultat na eksternoj provjeri znanja i tokom školovanja dobila brojne nagrade na takmičenjima iz fizike, matematike i likovne kulture.

Kovačević im je tom prilikom čestitao  na postignutim rezultatima, ističući da će Opština Nikšić uvijek u skladu s mogućnostima pomagati svu djecu kako bi unapređivala svoja znanja.

„Nikšić je ponosan, ali i cijela Crna Gora, što ima tako uspješne mlade ljude. Vidi se da ste predano radili u prethodnom periodu, a postignuta priznanja najbolje svjedoče o tome. Želim da i dalje idete tom stazom uspjeha, a Opština Nikšić će uvijek biti tu da vam pruži podršku“, poručio je Kovačević.

„Nagrađeni džudisti, sa svojim trenerima Nikolom Gardaševićem i Jelenom Šutović, i Anastasija, koja je bila u pratnji svojih roditelja, zahvalili  Kovačeviću što im je upriličio čast da budu njegovi gosti, kao i na prigodnim poklonima koje im je predsjednik uručio“, naveli su iz Opštine.

Prijemima je prisustvovao i savjetnik predsjednika Vojin Striković.

Iz lokalne uprave su najavili da planiraju krajem jula prijem za sve uspješne sportiste našeg grada.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.