Kovačević: Za adaptaciju objekata MZ Župa 20 hiljada eura

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 09.10.2023. u 16:28
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević saopštio da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede, na njegov zahtjev, odobrilo 20.000 eura za adaptaciju objekata Mjesne zajednice (MZ) Župa, u selima Liverovići, Dučice, Oblatno i Kuta.

“Ovo će biti velika pomoć Opštini Nikšić i MZ Župa da unaprijede svoje funkcionisanje na području pomenutih sela. Dio sredstava u narednoj godini za adaptaciju će izdvojiti i Opština Nikšić što će nam sada svakako biti mnogo lakše”, objavio je Kovačević.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).