Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Krapović: Bošković je hodajuća afera

Ministarstvo odbrane
 • Autor onogost.me
 • 15.03.2024. u 08:11
Bošković je posljednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane uopšte, kazao je ministar odbrane Dragan Krapović.

Krapović je reagovao nakon što je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar odbrane Predrag Bošković ocijenio da će aktuelni čelnik tog resora „ostati upamćen kao jedini ministar koji nije stao u odbranu Vojske kojoj je nadređen, te pokazao zavidan nivo kukavičluka time što je umjesto jasnog odgovora Milanu Kneževiću na pokušaj ponižavanja crnogorskih vojnika, pristao da ispunjava njegove političke naloge“.

Krapović je, kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, naglasio da je javnost je upoznata sa njegovim - jasnim i nedvosmislenim stavovima po ovom pitanju, gdje je, kako kaže, jasno naglasio da ne želi da komentariše i ocjenjuje dokaze, jer nije nadležan za tako nešto.

Tu nadležnost, dodao je, ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu.

„Posebno je zanimljiva, indikativna i, po mom mišljenju, sasvim opravdana nervoza gospodina Boškovića koji je svjestan sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga. Njegove prizemne uvrede plod su navedene nervoze koja mu onemogućava da ispolji onaj minimum dostojanstva koji mu je preostao, dok s moje strane takvo ponašanje, sem prezira, ne budi ništa drugo. Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima“, dodao je.

Izvor: portalanalitika.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.