Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Krivična prijava protiv Nikšićanina: Udario ženu autom, pa pobjegao

policijska_traka
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2016. u 12:04

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Nikšićanina Miladina Ćetkovića (18) zbog osnovane sumnje da je na pješačkom prelazu u Ulici Šeste crnogorske brigade automobilom udario Vidosavu Stojović (69) iz Podgorice, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Po nalogu državnog tužioca u Nikšiću on se u krivičnoj prijavi tereti da je počinio krivična djela ugrožavanje javnog saobarćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi. 

Naime, Ćetković je 23. septembra oko 17h u Ulici Šeste crnogorske brigade u Nikšiću Ćetković je vozilom naletio na Vidosavu Stojović, dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu, koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta ne pružajući joj pomoć.

Policija je, preduzimajući operativne mjere i radnje na pronalasku vozača i vozila, danas identifikovala Ćetkovića za koga se sumnja da je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu i pronašla vozilo “golf 3”, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je on upravljao kritičnom prilikom.

Ćetković je saslušan kod državnog tužioca gdje je u potpunosti priznao krivična djela koja su mu stavljena na teret.

Poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave protiv osumnjičenog, shodno nalogu državnog tužioca, biti podnijet u redovnom postupku.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci