Krivična prijava protiv Nikšićanina, osumnjičen za prodaju marihuane

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 18.08.2022. u 11:08
Policija je u Nikšiću podnijela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv lica kod koje je pronađena opojna droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, pripadnici policije kontrolisali su L.T. (19) iz Nikšića te tom prilikom kod njega pronašli četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, a za koje se sumnja da su bili namijenjeni za dalju tzv. uličnu prodaju.

“L.T. se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te je po nalogu tužioca protiv njega podnijeta krivična prijava”, dodaje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.
Gezim iz nikšićkog naselja Budo Tomović od 1995. godine bavi se sakupljanjem limenki i lima. Ovaj nimalo lak posao njemu je jedini izvor egzistencije od kojeg prehranjuje porodicu. Koliko je težak i u kakvim uslovima se radi zna samo Gezim i ostali Romi – sakupljači sekundarnih sirovina koji nekad provode po mjesec dana da zarade svega 50 eura.