Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Krivična prijava zbog građenja objekta bez prijave u Kličevu

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 19.12.2023. u 10:57
Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić podnijeli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću protiv R. M. kojem se na teret stavlja krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

Iz Uprave policije je saopšteno da su urbanističko – građevinski inspektori za inspekcijske poslove i licenciranje Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma po službenoj dužnosti izvršili inspekcijski pregled nad stambenim objektom koji je u izgradnji kod subjekta nadzora R.M. u katastarskoj opštini Kličevo u Nikšiću.

"U zapisniku koji je sačinjen konstatovano je da je prilikom vršenja inspekcijskog pregleda utvrđeno da je subjekat nadzora – investitor R.M., počeo sa izgradnjom objekta na katastarskoj parceli za koju ne posjeduje prijavu građenja", navodi se u saopštenju policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala, preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti i sa svim upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo i naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. Kapetan Zupski

   Da zivim u Ljubljani mislio bih kako je odje sve pod konac …kad procitam ovakve tekstove …i jos kaze po sluzbenoj duznosti postupili ….evo postupite po sluzbenoj duznosti u Ulici Zivka Nikolica oce kran sa gradilista da nam pane u krilo …od septembra je iznad glava havarisan …prekopana ulica postala jednosmjerna…na kljuse se vise ne moze doci …pa evo pitajte ovu postupajucu inspekciju po sluzbenoj duznosti kako to moze upravo Vi iz Onogosta portala …Hvala

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Na jugu sjutra vruće do 40 stepeni. UV indeks vrlo visok, između 8 i 9 UV-jedinica. U subotu na sjeveru od sredine dana i uveče kiša ili pljusak s grmljavinom, temperatura u padu.
  Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.
  JU OŠ „Rade Perović“ iz Velimlja raspisala je tender za rekonstrukciju objekta škole koja je oštećena usljed nevremena, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).