Krivična protiv Nikšićanina zbog šumske krađe

trees-3410836_960_720_1_0_2
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 27.10.2023. u 12:36
Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić u nastavku aktivnosti na suzbijanju ilegalne eksploatacije i bespravnih aktivnosti u šumarstvu (ekocid, šumska krađa, korupcija u šumarstvu i dr.) podnijeli su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću krivičnu prijavu protiv B.M (52).

“Sumnja se da je ovo lice počinio krivično djelo šumske krađe na način što je u periodu od 2015. do 2017. godine u mjestu Šipačno II izvršio bespravnu sječu drvne mase a koja je u vlasništvu jednog lica iz Budve, u količini od oko 912 m3 drvene mase (oko 1.231 metara prostornih) u vrijednosti oko 24.600 eura”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je Senegal 29:21 u Geteborgu u drugom kolu Glavne runde Svjetskog prvenstva.
  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".