Krivične prijave protiv 33 osobe zbog dešavanja u Šavniku

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 21.11.2022. u 12:47
Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je Upravi policije naložilo podnošenje krivičnih prijava protiv 29 osoba zbog narušavanja izbornog procesa u Šavniku, tri osobe zbog napada na službeno lice i protiv jedne osobe zbog ugrožavanje sigurnosti.

U Šavniku je četiri vikenda uzastopno organizovano glasanje za izbor odbornka u lokalnom parlamentu, a zbog prekida glasanja, građani će i naredne nedelje glasati na dva biračka mjesta.

Takođe, kako su saopštili, u Osnovnom državnom tužilastvu u Pljevljima u toku je izviđaj u predmetu formiranom u vezi sa promjenom mjesta prebivališta u Šavnik radi utvrđivanja da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

“U svim slučajevima u kojima su do ovog momenta tužilaštvu dostavljene krivične prijave i formirani predmeti preduzimaju se radnje u izviđaju”, kazali su iz pljevaljskog tužilaštva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
  Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.