Krivične prijave protiv četiri osobe: Osumnjičeni za krađu mesa, elektronskih cigareta…

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 17.09.2023. u 17:50
Policija u Nikšiću je tokom prve polovine septembra rasvijetlila tri krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirala četiri osobe iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Iz Uprave policije(UP) je saopšteno da je krvična prijava podnijeta protiv dva maloljetnika iz Nikšića zbog sumnje da su ukrali elektronske cigare iz maloprodajnog objekta.

“Oni su, kako se sumnja, u noći između 12. i 13. avgusta iz objekta otuđili elektronske cigarete i drugu robu ukupne vrijednosti u iznosu od 450 eura” rekli su iz Uprave policije.

Nikšićka policija je prijavu podnijela protiv V.A. (29) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška na štetu jednog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u naselju Rastovac.

“Ovo djelo je izvršio na način što je u toku noći između 15. i 16. jula, upotrebom fizičke snage obio vrata na magacinu i iz unutrašnjosti otuđio sirovo meso, suhomesnate proizvode i sir ukupne vrijednosti u iznosu od 750 eura”, navodi se u saopštenju.

Prijava je podnijeta i protiv V.M. (42) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, na način što je, kako se sumnja, na putničkom motornom vozilu marke „Jeep Compass“ nikšićkih registarskih oznaka, prepravio orginalni broj šasije i napravio lažne isprave u namjeri da se takve isprave upotrijebe kao prave.

Vozilo je, kako je saopšteno, oduzeto i biće predmet krivičnog postupka.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).