Krivične prijave protiv dvije osobe zbog sprečavanja održavanja glasanja u Šavniku

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 21.11.2022. u 16:09
Policija u Šavniku podnijela je krivičnu prijavu protiv Ž.P. (37), člana biračkog odbora na biračkom mjestu broj 14 Kruševice. On se sumnjiči za krivično djelo sprječavanje održavanja glasanja u sticaju sa krivičnim djelom uništenje dokumenata o glasanju, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, krivična prijava je, ističu iz UP, podnijeta i protiv M.B. (48), člana biračkog odbora na biračkom mjestu broj 1 Zgrada Opštine Šavnik.

“I ovom licu se na teret stavlja krivično djelo sprječavanje održavanja glasanja u sticaju sa krivičnim djelom uništenje dokumenata o glasanju koja je, kako se sumnja, izvršio na način što je oštetio kutiju u kojoj se nalazio izborni materijal”, naveli su iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.