Krivične protiv trojice Nikšićana zbog nanošenja teških povreda

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 11.09.2023. u 10:23
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali tri osobe koje su sredinom jula fizički napale jednu osobu i nanijele joj teške tjelesne povrede.

Nikšićka policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijela krivičnu prijavu protiv B.A. (50) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, dok se S.A. (28) i A.A. (25), oboje iz Nikšića, terete za krivično djelo ugrožavanje sigurnost.

“Oni su, kako se sumnja, 18. jula oko 22.30 časova u Ulici Jakova Ostojića, nakon kraće verbalne rasprave zadali više udaraca oštećenom D.Ć. (48) u predjelu glave i tijela.
On je tom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture zigomatične kosti. D.Ć. je tada hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore”, navode iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.