Krsmanovićima izgorela kuća, država će pomoći obnovu

kuca
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.03.2018. u 16:26

Kuća Milovana Krsmanovića iz Slatine kraj Šavnika prije nekoliko dana potpuno je izgorela u požaru.

Krsmanović je kazao da mu je u nepunih 15 minuta pred očima nestalo sve što su stvarali njegov pokojni đed i otac.

“Desilo se to što se desilo. Najvažnije je što smo mi izvukli živu glavu, beba i supruga su dobro”, kazao je dvadesetjednogodišnji Milovan Krsmanović poručujući da će nastaviti da se bori.

Krsmanović se sa suprugom prije dvije godine vratio iz Danilovgrada na đedovinu kako bi se bavio poljoprivredom, a u međuvremenu je zahvaljujući bespovrtanoj podršci resornog ministarstva nabavio stoku, mehaniziaciju i sagradio štalu.

Pomoć su Krsmanovićima nakon nevolje koja ih je zadesila obećali lokalna uprava, koja im je obezbijedila smještaj u Šavniku do povrtaka u obnovljeni dom kao i Ministarstvo poljoprivrede.

“Ovaj dom ćemo izgraditi do posljednje cigle, sa željom da pošaljemo poruku ohrabrenja Milovanu i njegovoj porodici i da im pošaljemo poruku da nijesu sami u nevolji”, kazao je ministar poljoprivrede Milutin Simović.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.