Lakše povrijeđeni: Mercedesom u stub ulične rasvjete

nasa_ilustracija_-_koristiti
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2016. u 13:40

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko dva sata iza ponoći, u Ulici Vuka Karadžića, u blizini Željezare, lakše tjelesne povrede zadobili su davdesetšestogodišnji Ž.T. i njegova saputnica, deset godina mlađa,  A. P., oboje  iz Nikšića. 

Mladić je, kako se pretpostavlja, upravljajući mercedesom, iz pravca grada ka Rubežima, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku i udario u stub od rasvjete koji je od siline udara iščupao iz zemlje.

Oni su nakon nezgode prevezeni u nikšićku  Opštu bolnicu gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.