Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu

img-08195b939e5221934d5dc95ee11edc6d-v
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2019. u 12:03

Obilježavajući međunarodni dan starih osoba, predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović poklonio je danas veš mašinu mještanki sela Morakovo Julki Marojević.

On je tom prilikom kazao da na ovaj način žele da iz jednog malog nukleusa društva, kakva je mjesna zajednica, pošalje poruka da svi treba da obratimo pažnju na najstariju populaciju, posebno onu koja je u stanju socijalnih potreba. Radulović je dodao da je u predhodnim periodu zajedno sa Centrom za socijalni rad Nikšić organizovao aktivnosti koje su doprinijele da se zbrinu i pomognu socijalno ugrožene porodice i da će slične aktivnosti nastaviti i u narednom periodu.

Julka Marojević nije krila zadovoljstvo poklonom koji je dobila i kazala je da je ovo prvi put da se neko sjetio da joj pomogne.

“Nikada nisam imala veš mašinu i sada ne moram više da nosim veš kod moje rođake Rade Marojević, jer sada imam svoju i ovaj gest mi zaista puno znači”, kazala je ona.

Iz MZ Župa su istakli da im je posebno drago što su sami saznali da joj je veš mašina potrebna, a koju nikad nije mogla da priušti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.