Likovni konkurs za osnovce

likovni_konkurs
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 12.02.2016. u 12:15

Srednja likovna škola “Petar Lubarda“ sa Cetinja organizuje likovni konkurs “Mali likovni susreti“, na temu “Svemir“, namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih škola Crne Gore, a tehnika je po izboru autora.

”Konkurs je otvoren do 31. marta ove godine. Uz rad obavezno je dostaviti lične podatke koji podrazumjevaju ime i prezime učenika, ime i prezime mentora, naziv škole, razred i kontakt”, poziva se u saopštenju.

”Stručni žiri će selektovati radove za izložbu u tri kategorije: IV razred , VII razred i IX razred, a za svaku kategoriju predviđene su nagrade za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, dok će Grand prix pripasti autoru najboljeg rada u ukupnoj konkurenciji. Žiri će dodijeliti i diplome najboljim mentorima i kolekcijama”, navodi se u saopštenju.

Oko 400 selektovanih radova biće izloženo na izložbi koju će ova škola organizovati u svojim prostorijama krajem aprila, a trideset radova po izboru stručnog žirija biće uvršteno u katalog.

Radove treba slati na adresu:
JU Srednja likovna škola „Petar Lubarda“ Cetinje
„Bulevar crnogorskih junaka“ br. 95
81250 Cetinje
Tel/fax: +382 41 233 600; +382 41 234 700; +382 67 602 641
E-mail adresa: [email protected], [email protected]

Više informacija se može naći na linku: http://www.mps.gov.me/vijesti/156996/VII-Mali-likovni-susreti-2016-likovni-konkurs-za-ucenike-osnovnih-skola.html

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.