Ljekarska komora upućuje najdublje saučešće porodici preminule bebe

Ljekarska komora
 • Autor onogost.me
 • 27.09.2023. u 15:22
Povodom tragičnog događaja koji se desio u Opštoj bolnici u Nikšiću, a tiče se smrti bebe, Ljekarska komora Crne Gore upućuje najdublje saučešće porodici preminule bebe i poziva građane na strpljenje i razumijevanje do okončanja postupka od strane nadležnih organa koji će, vjeruju, detaljno i u potpunosti utvrditi okolnosti i uzrok smrti.

“U izuzetnom interesu ljekara je da se utvrdi tačan uzrok smrti i isto tako od izuzetnog značaja je i da građani pokažu strpljenje do okončanja predmetnog postupka, kako bi zaposleni u Opštoj bolnici u Nikšiću mogli da svakodnevno zdravstveno zbrinjavaju sve one kojima je pomoć potrebna”, kazala je predsjednica Ljekarske komore Žanka Cerović.

Izvor: CdM

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.