Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ljekarska komora upućuje najdublje saučešće porodici preminule bebe

Ljekarska komora
 • Autor onogost.me
 • 27.09.2023. u 15:22
Povodom tragičnog događaja koji se desio u Opštoj bolnici u Nikšiću, a tiče se smrti bebe, Ljekarska komora Crne Gore upućuje najdublje saučešće porodici preminule bebe i poziva građane na strpljenje i razumijevanje do okončanja postupka od strane nadležnih organa koji će, vjeruju, detaljno i u potpunosti utvrditi okolnosti i uzrok smrti.

“U izuzetnom interesu ljekara je da se utvrdi tačan uzrok smrti i isto tako od izuzetnog značaja je i da građani pokažu strpljenje do okončanja predmetnog postupka, kako bi zaposleni u Opštoj bolnici u Nikšiću mogli da svakodnevno zdravstveno zbrinjavaju sve one kojima je pomoć potrebna”, kazala je predsjednica Ljekarske komore Žanka Cerović.

Izvor: CdM

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.