Lopovi uhvaćeni u nesvakidašnjem pokušaju pljačke “Rode” u Kličevu

roda
Darko Bulatović
  • Autor onogost.me
  • 22.02.2016. u 18:00

Nikšićani D.P. (17) i Goran Nikitović (28), uhvaćeni su rano jutros, oko 2.40h iza ponoći, u magacinu supermarketa „Roda“, u Kličevu, dok su pokušavali da pobjegnu sa sefom, u kojem je bilo oko 6000 eura pazara, skupljenog tokom vikenda. 

Čitava pljačka imala je pomalo spektakularan tok, budući da su razbojnici u akciju krenuli sa macom. Prvo su razvali dio metalnih magacinskih vrata, nakon čega su se zaputili, očigledno dobro pripremljeni, u kancelariju u kojoj se nalazio sef, ali koja su spolja bila blokirana gajbama piva.

Nakon što su uklonili gajbe, razvalili su i vrata od kancelarije, a zatim pokušali macom i da odvale sef.  Sve to je trajalo je nekoliko minuta. Budući da nijesu uspjeli razvaliti sef krenuli su da bježe sa njim, ali ih je upravo na vratima magacina sačekala policija. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.