Mališani iz Nikšića odigrali predstavu “Džepovi mi puni želja”

slika_3
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.12.2015. u 15:03

Povodom novogodišnjih praznika članovi NVO "Istok" juče su u sali Zahumlja upriličili  predstavu "Džepovi mi puni želja".

U prepunoj sali šest mališana je ukazivalo na negativne posledice sječe šuma što je bio i glavni akcenat ove predstave. Učesnici su i muzikom i koreografijom slali poruke koje je publika čestim aplauzima odobravala. Ovi mališani su kroz pozitivne primjere osuđivali sve one koji su sječom četinara, kako bi okitili jelku, uništili resurse koje nam je priroda podarila.

U predstavi su učestvovali Jovana Čanović, Bojana Varajić, Duška Karadžić, Žarko Perunović, Helena Backović i Jana Gagović.

Predstava je rađena u saradnji sa JU Zahumlje a scenario je uradila Nataša Karadžić.

 

 

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.
Država Crna Gora - Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija tužila je Sindikat prosvjete Crne Gore, radi utvrđivanja nezakonitih odluka o štrajku Sindikata prosvjete Crne Gore, kao i Akta o minimumu procesa rada za vrijeme granskog štrajka u oblasti obrazovanja.