Mališani iz Nikšića odigrali predstavu “Džepovi mi puni želja”

slika_3
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.12.2015. u 15:03

Povodom novogodišnjih praznika članovi NVO "Istok" juče su u sali Zahumlja upriličili  predstavu "Džepovi mi puni želja".

U prepunoj sali šest mališana je ukazivalo na negativne posledice sječe šuma što je bio i glavni akcenat ove predstave. Učesnici su i muzikom i koreografijom slali poruke koje je publika čestim aplauzima odobravala. Ovi mališani su kroz pozitivne primjere osuđivali sve one koji su sječom četinara, kako bi okitili jelku, uništili resurse koje nam je priroda podarila.

U predstavi su učestvovali Jovana Čanović, Bojana Varajić, Duška Karadžić, Žarko Perunović, Helena Backović i Jana Gagović.

Predstava je rađena u saradnji sa JU Zahumlje a scenario je uradila Nataša Karadžić.

 

 

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.