Mališani iz vrtića “Kosovka djevojka“ posjetili OŠ “Luka Simonović“

ova
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2019. u 09:20

Djeca iz vrtića JPU "Kosovka djevojka" zajedno sa svojim vaspitačima Stanom Medojević i Borisom Marušićem i pedagoškinjom Jelenom Marković posjetili su juče OŠ “Luka Simonović”.

Njih su ugostili  učenici I 2 i I 3 odjeljenja i njihove učiteljice Ana Radojičić i Ljiljana Đurović, kao i vaspitačica Tanja Čolević, a ova posjeta predstavlja jednu od aktivnosti u realizaciji programa za prelazak djece iz vrtića u škole.

Kao što su organizatori ove posjete kazali, ova aktivnost je bila pod sloganom “Dan za ljubav, darivanje i prijateljstvo”.

“Na licima sve djece, i školaraca i predškolaca, vidjelo se uzbuđenje i veselje i sa velikim zanimanjem su učestvovali u svim aktivnostima, plesu, recitovanju, pjevanju i likovnom stvaralastvu. Razmijenili su prigodne poklončice, a mi im i ovim putem želimo sretan i uspješan polazak u prvi razred! Prvi susret predškolaca sa školom i drugarima je prošao u pozitivnoj i radnoj atmosferi u dobrom raspoloženju. Prvačići su poklonili svojim drugarima simboličan poklončić koji su za njih pripremili  kako bi se sjećali posjete i dolaska u našu školu. Isto tako su za nas iz JPU “Kosovka đevojka” pripremili zahvalnice  za gostoprinstvo i podršku u okviru ITP saradnje , koje su uručili učiteljicama , pedagoškinji Ani Lalović i direktoru Spasoju Gardaševiću”, kazali su iz škole “Luka Simonović”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.