Mališani učili o saobraćajnim pravilima

19181727_1262145113898387_2077134343_o
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.06.2017. u 13:36

Vaspitna jedinica "Bistrica" i trosatni program vrtića "Kosovka djevojka" u saradnji sa NVO DEC Pčelica realizovali su projekat "Neko misli na vas".

Naime, u vrtiću „Bistrica“ održana je edukativna saobraćajna radionica “Stoj! Da ne bude poslije joj”, kao i takmičenje u slaganju slagalica, gdje su najspretniji dobili nagrade. Nešto kasnije ispred iste vaspitne jedinice organizovana je saobraćajna patrola za djecu, pod sloganom “Pješke, bez greške”.

“Mališani su učili o saobraćajnoj kulturi, dijelili plakate vozačima, jabuku kao nagradu, a limun kao znak opomene da su pogriješili. Slaganjem saobraćajnih puzli, kvizom i predavanjem od strane pripadnika MUP-a djeca su proširila svoja znanja o saobraćaju i naučila kako biti aktivan učesnik u istom kao pješak ili biciklista”, istakla je koordinatorka u vrtiću “Bistrica” Slavica Gvozdenović.

Za kraj projekta je u Kidsland Crna Gora radnji u HDL-u, održano edukativno predavanje za roditelje i trudnice – “Veži se, krećemo”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.