Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Maloljetnici osumnjičeni za razbojništvo: Napali čovjeka i oteli torbu

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 13.03.2024. u 21:02
Maloljetnici starosti 17 i 14 godina iz Nikšića osumnjičeni su da su izvršili krivično djelo razbojništvo.

Maloljetnici se sumnjiče da su fizički napali oštećenog zadajući mu udarace u predjelu glave i tom prilikom su od njega ukrali torbicu sa novcem.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv maloljetnih lica nadležnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo na štetu jednog lica.

Osim toga, u odnosu na ovaj događaj krivična prijava podnijeta je protiv još jednog maloljetnog lica starog 17 godina koji se sumnjiči za krivično djelo prikrivanje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.