Maloljetnici osumnjičeni za seriju krađa u Nikšiću

kradja-automobila
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 19.01.2016. u 17:51

Nikšićka policija rasvijetlila je deset krađa za čije izvršenje su osumnjičeni maloljetni D.T. (17) i P.A. (17) iz tog grada.

Sumnja se da su D.T. i P.A. počinili krivična djela na području Nikšića, u periodu od 30. decembra prošle do 15. januara ove godine.

“Oni su, kako se sumnja, provalili u putnička motorna vozila, kao i u jedan pomoćni objekat, odakle su otuđili CD plejere, novčanik i alat. Takođe su, sumnja se, otuđili i jedno vozilo koje je bilo parkirano na parkingu, kao i novčanik koji je jedno oštećeno lice držalo u rukama dok se kretalo ulicom”, kazali su u Upravi policije.

Od osumnjičenih je, u prisustvu roditelja, uzeta izjava sa kojom je upoznat državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

“Tužilac je kvalifikovao krivična djela i naložio da se protiv ova dva lica podnese krivična prijava u redovnom postupku, što je i učinjeno”, ističu u Upravi policije.

Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili ukradeno vozlio, kao i dio ukradenih stvari. Za ostalim stvarima se traga.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Glavni odbor (GO) Sindikata prosvjete Crne Gore, kako nezvanično saznaje RTCG, prihvatio je ponudu Vlade pa se tako završava štrajk prosvjetnih radnika.