Maloljetnici osumnjičeni za seriju krađa u Nikšiću

kradja-automobila
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 19.01.2016. u 17:51

Nikšićka policija rasvijetlila je deset krađa za čije izvršenje su osumnjičeni maloljetni D.T. (17) i P.A. (17) iz tog grada.

Sumnja se da su D.T. i P.A. počinili krivična djela na području Nikšića, u periodu od 30. decembra prošle do 15. januara ove godine.

“Oni su, kako se sumnja, provalili u putnička motorna vozila, kao i u jedan pomoćni objekat, odakle su otuđili CD plejere, novčanik i alat. Takođe su, sumnja se, otuđili i jedno vozilo koje je bilo parkirano na parkingu, kao i novčanik koji je jedno oštećeno lice držalo u rukama dok se kretalo ulicom”, kazali su u Upravi policije.

Od osumnjičenih je, u prisustvu roditelja, uzeta izjava sa kojom je upoznat državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

“Tužilac je kvalifikovao krivična djela i naložio da se protiv ova dva lica podnese krivična prijava u redovnom postupku, što je i učinjeno”, ističu u Upravi policije.

Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili ukradeno vozlio, kao i dio ukradenih stvari. Za ostalim stvarima se traga.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Potpredsjednik opštine Nikšić Mitar Goranović učestvovao je na Reload konferenciji pod nazivom „Za bolje zajednice – saradnja lokalnih samouprava i nevladinih organizacija“, koju su UNDP i Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori organizovale u Podgorici.