Maloljetnik iz Nikšića osumnjičen za krađu vozila

sadadadad
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2016. u 16:22

Nikšićka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg D.T. zbog sumnje da je, od 15. januara do 7. februara ove godine, na području Nikšića, počinio 12 krivičnih djela teška krađa, jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju, jedno krivično djelo krađa i pet krivičnih djela sitna krađa, utaja i prevara.

“On je, sumnja se, ukrao šest putničkih motornih vozila koje su policijski službenici kasnije pronašli i vratili vlasnicima, kao i CD plejere, akumulator, alat i lične i druge stvari iz drugih putničkih vozila. Takođe je iz vozila ukrao i gorivo, a u nekoliko navrata nije platio gorivo zaposlenim na pumpama”, kazali su u Upravi policije.

Osumnjičeni D.T. je, uz poseban izvještaj, sproveden državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

Nakon saslušanja D.T. je priveden sudiji za maloljetnike Osnovnog suda u Nikšiću koji mu je odredio jednomjesečni pritvor u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija.  

Inače, policija je pronašla tri vozila koja je D.T. ukrao, od kojih jedno na području Nikšića, a druga dva na području Budve i Cetinja.

Zbog sumnje da ga je prikrivao u ovim krivičnim djelima policija je podnijela krivičnu prijavu protiv B.N. iz Nikšića.

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Crna Gora će tražiti od Turske izručenje Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, bez obzira što se protiv njih pred turskim organima vode krivični postupci. Ta informacija potvrđena je za Portal RTCG od Ministarstva pravde. Živković i Perunović su u Turskoj uhapšeni zbog sumnje da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra.
Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je prekršajni postupak protiv sveštenika Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića zato što je sjedio tokom intoniranja državne himne na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Nikšić 18. septembra.