Maloljetnik iz Nikšića osumnjičen za krađu vozila

sadadadad
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2016. u 16:22

Nikšićka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg D.T. zbog sumnje da je, od 15. januara do 7. februara ove godine, na području Nikšića, počinio 12 krivičnih djela teška krađa, jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju, jedno krivično djelo krađa i pet krivičnih djela sitna krađa, utaja i prevara.

“On je, sumnja se, ukrao šest putničkih motornih vozila koje su policijski službenici kasnije pronašli i vratili vlasnicima, kao i CD plejere, akumulator, alat i lične i druge stvari iz drugih putničkih vozila. Takođe je iz vozila ukrao i gorivo, a u nekoliko navrata nije platio gorivo zaposlenim na pumpama”, kazali su u Upravi policije.

Osumnjičeni D.T. je, uz poseban izvještaj, sproveden državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

Nakon saslušanja D.T. je priveden sudiji za maloljetnike Osnovnog suda u Nikšiću koji mu je odredio jednomjesečni pritvor u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija.  

Inače, policija je pronašla tri vozila koja je D.T. ukrao, od kojih jedno na području Nikšića, a druga dva na području Budve i Cetinja.

Zbog sumnje da ga je prikrivao u ovim krivičnim djelima policija je podnijela krivičnu prijavu protiv B.N. iz Nikšića.

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje, a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.
Gotovo svakodnevno se na crnogorskim putevima nađu vozači u alkoholisanom stanju, a policija ih nerijetko zaustavi sa preko tri promila, u fazi prepitosti, kada je neophodna brza medicinska reakcija. Psihijatrica podgoričkog Centra za mentalno zdravlje, specijalista doktor medicine Anđa Bulajić Vuković, za Portal RTCG ističe da je stanje svijesti u tim situacijama ozbiljno narušeno, motorika siromašna, te da je nakon oporavka karakteristična potpuna amnezija za period pijanstva.