Maturanti Srednje stručne škole se oprostili od srednjoškolskih dana

1
Foto MM
  • Autor onogost.me
  • 25.05.2018. u 10:03

Praćeni osmjesima i aplauzima svojih najmilijih u raskošnim, dugo pripremanim haljinama i elegantnim odijelima, maturanti Srednje stručne škole sinoć su prodefilovali do hotela “Onogošt”, gdje su, povodom ulaska u svijet odraslih i oproštaja od drugara, nastavili slavlje do sitnih sati.

Prema riječima direktora Slavka Bojovića, ovo je 53. generacija maturanata te škole. Od srednjoškolskih dana u toj ustanovi oprostilo se 104 maturanta.

Pogledajte kako je to sinoć izgledalo.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).