Ministarstvo prosvjete: Isporuka besplatnih udžbenika od 7. avgusta

ministarstvo-prosvjete-2-1000x555-1
Ministarstvo prosvjete
 • Autor onogost.me
 • 25.07.2023. u 08:31
Ministarstvo prosvjete nastavlja sa praksom obezbjeđivanja besplatnih udžbenika za sve učenike javnih ustanova osnovnog obrazovanja u Crnoj Gori, saopšteno je iz tog resora.

“Isporuka kompleta udžbenika za I, II, III razred biće realizovana  od 7. avgusta, za IV, V, VI razred od 14. avgusta, dok će za učenke VII, VIII i IX razreda isporuka biti od 21. avgusta”, kazali su oni.

Dodaju da je isporuka udžbenika drugog stranog jezika planirana od 20. avgusta.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.