Ministarstvo prosvjete: Konkurs za nastavnike razredne nastave

13453564_10205183538308373_207200489_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 16.06.2016. u 14:01

Ministarsvo prosvjete Crne Gore pozvalo je nastavnike/ce i profesore/ce razredne nastave  da se prijave na konkurs  u cilju obezbjeđenja neophodnog kadra za nastavu na engleskom jeziku.

Kako se navodi na sajtu, Ministarstvo prosvjete planira da od školske 2017/2018. godine započne sa izvođenjem nastave na engleskom jeziku u 1. ciklusu osnovne škole. U cilju obezbjeđenja neophodnog kadra pozivaju se zainteresovani nastavnici/nastavnice i profesori/profesorice razredne nastave koji posjeduju znanje engleskog jezika (najmanje B2).

Nastavnici/nastavnice i profesori/profesorice razredne nastave koji imaju licencu mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected] Potrebno je navesti ime i prezime, stepen stručne spreme i nivo znanja engleskog jezika. 

Zainteresovanim nastavnicima British Council će obezbijediti neophodnu obuku tokom školske 2016/2017. godine kako bi izvođenje nastave na engleskom jeziku započelo od 1. septembra 2017. godine.

Rok prijave je do 1. septembra 2016. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.