Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ministarstvo u globalnoj inicijativi “Sat za planetu”

56cc49f4-abd4-4d50-b608-4d7d0a0a0a80-sat-za-planetu-700x402
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 24.03.2024. u 07:58
U Ministarstvu kulture i medija večeras od 20.30 do 21.30 sati biće ugašena svijetla, čime će dati doprinos globalnoj klimatskoj inicijativi "Sat za planetu".

"U duhu globalne solidarnosti i odgovornosti prema našoj planeti, Ministarstvo kulture i medija pridružilo se globalnoj klimatskoj inicijativi Sat za planetu (Earth Hour). Večeras, u periodu od 20.30 do 21.30 sati, naše Ministarstvo simbolično gašenjem svijetla pridružilo se milionima ljudi širom svijeta koji na ovaj način pokazuju podršku za očuvanje životne sredine", navode u saopštenju.

Sve prostorije Ministarstva, koje bi inače bile osvijetljene u pomenutom vremenskom intervalu, biće ugašene, prateći globalni trend posvećivanja jednog sata planeti Zemlji.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje novčane podrške za unapređenje organizovanih avionskih dolazaka putem zajedničke marketing kampanje sa turoperatorima za ovu i narednu godinu u okviru koga je opredijeljeno 510 hiljada eura. Od ukupne sume 200 hiljada je za ovu, a 310 hiljada za narednu godinu.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.