Mirković: Roditelji vrlo zainteresovani za upis djece

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 28.03.2023. u 07:38
Roditelji su vrlo zainteresovani za upis djece u vrtić, posebno kada su u pitanju jaslene grupe, kazala je u emisiji "Mreža" na TVCG Jelena Mirković iz JPU "Dragan Kovačević" iz Nikšića. Istakla je da se nada da će Opština Nikšić imati sluha da otvori još jedan lijep i veliki objekat gdje bi, kako je kazala, boravak djece bio ljepši i kvalitetniji.

“Ove godine upisano je 2.200 djece, to je najveći broj do sada upisane djece. Trenutno boravi oko 1.700 djece, naravno kao što znate još traje sezona sezonskog gripa tako da ona polako jenjava pa se djeca i vraćaju”, kazala je Mirković.

Istakla je da je velika zainteresovanost roditelja za upis djece posebno kada su u pitanju jaslene grupe.

“Velika zainteresovanost roditelja za upis djece posebno kada su u pitanju jaslene grupe. Znamo da djeca najintezivnije uče u ovom periodu, do pete godine tako da pored redovnih aktivnosti, ove godine planiramo i organizovanje kviza. Ne realizujemo samo za djecu već i za njihove roditelje”, kazala je Mirković.

Navela je da u budućem periodu planiraju organizaciju izleta i posjeta.

“Planiramo i organizaciju velikih broja izleta i posjeta. U toku je sređivanje dvorišta da bi djeca boravila što više na čistom vazduhu”, kazala je Mirković.

Istakla je da se nada da će se otvoriti još jedan objekat za boravak djece.

“Nadamo se da će Opština Nikšić, sa kojom imamo odličnu saradnju, imati sluha da zajedno svim snagama radimo na tome da se otvori lijep i veliki objekat da bi se boravak djece učinio ljepšim i kvalitetnijim”, kazala je Mirković.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U saobraćajnoj nezgodi dva automobila u Mokroj Njivi, u Nikšiću teže tjelesne povrede zadobila je jedna osoba, dok su tri lakše povrijeđene, saopšteno je iz nikšićke Opšte bolnice.